Jobba hos oss

Vi vill att det ska vara enkelt att söka jobb hos oss! För att vi ska utvecklas är vi alltid intresserade av att komma i kontakt med nya potentiella medarbetare.

Skrivstugan har en färdig CV-mall med vår logotyp som finns att ladda ner här på hemsidan som arbetssökande gärna får använda. Då blir dina uppgifter lättare att skicka iväg till kund snabbt om behovet finns. Självklart går det också det bra att använda sig av det CV du redan har.

Då du dokumenterar den arbetslivserfarenhet du har ser vi gärna att du ger några exempel på vilka arbetsuppgifter du utfört på varje plats. Även utbildningar, språkkunskaper, datakunskaper och om du har B-körkort samt tillgång till egen bil är viktigt för oss att veta om.

Då du formulerar ett personligt brev vill vi gärna att du berättar om vad just du har för egenskaper som gör att du kan bli en framtida anställd hos oss.

Det är även viktigt att du tydligt anger aktuella kontaktuppgifter och hur vi lättast når dig.

Under fliken kontakta oss finns formuläret du ska använda dig av, där kan du även bifoga ditt CV och ditt personliga brev. När du skickat din intresseanmälan till oss får du ett e-mail som bekräftar att vi mottagit dina uppgifter. 

Klicka här för att ladda hem vår CV mall!

  • Skrivstugan Annelie Engquist AB | Stora torget 6, 572 42 Oskarshamn | Tfn: 0491 - 76 06 16 | Mob: 070 624 93 60 | E-post: info@skrivstugan.se